Torsdag 13.4.00 : Austin

Arve, Jon og Oddik slapper av
Startet dagen med å surfe på biblioteket, antagelig våre siste e-poster til gamlelandet. Deretter dro vi til Waterloo Records, Austins største platesjappe. Har aldri sett så mange CD-bokser. Blant annet en boks i fra Stax Records som Oddik har kjøpt seg siden. Spiste hos naboen, Waterloo Ice House. Tortilla soup, veldig god. Smakte også på Texiansk øl, pyton, belgisk aktig.Steve ForbertDro downtown for å se om vi greide å handle litt. Kjøpte donauts (smultring), god. Var innom en souvenir / kunstbutikk ved Capitol. Mye rart å se, men også stive priser, så det ble ikke all verden med handel, selv om noen av oss kom ut med nye T-skjorter.
Jan, Steve og Oddik
Tok bussen kl. 1830 opp i universitetsområdet for å finne noe å spise. Det ble enkelt, kylling. Kveldens høydepunkt var utvilsomt konsert med Steve Forbert på Cactus Cafe. Vi var tidlig ute og nesten først i køen, slik at vi fikk kongeplass rett ved scenen. Jon og Oddik ble gjenkjent i baren og fikk kveldens første glass vin på huset. Steve Forbert skuffet selvfølgelig ikke, en av Oddiks absolutt favoritter når det gjelder 'singer songwriter' tradisjonen. Jon beskrev Steve som en artig fyr med vinglete armer og bein. Humor hadde han også. Kan trygt si at Steve med sin akustiske gitar gjorde alt for at vi skulle ha en trivelig aften, noe han greide. Oddik og Jan kjøpte CD med Steve som de fikk signert. Stolte gutter, se bare på bildet. 

Capitol by night
Måtte som vanlig innom vår bensinstasjon, 7 Eleven, og kjøpe pølse. Ruslet rolig gjennom Capitol . Litt sørgmodig, det var tross alt vår siste kveld i Austin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar