Onsdag 12.4.00 : Austin

Arve, Jon, Oddik og Jan,
bak  SRV
Statuen av
Stevie Ray Vaughan
Etter frokost på hotellet (flinke gutter) leide vi sykler hos University Cykleri, North Lamar 29. gate. Sykla nedover med elva, målet var statuen av den godeste Stevie Ray Vaughan. Så statuen allerede fra brua. I boka til Frommer mente de statuen var meget dårlig, men det syntes slettes ikke vi. Satt en gitarist ved siden av og spilte. Tok masse bilder og film, dette var jo turens egentlige reisemål. Etter Stevie Ray Vaughan sykla vi videre til Bartons Falls, som viste seg å være Austins svar på Frognerbadet, bortsett fra at vannet kom opp fra kilder. Barton Falls var et gammelt rekreasjons område som stammet fra indianernes tid. Spiste en hamburger hver før vi satte kursen tilbake mot universitetsområdet.

Arve, Oddik og Jon foran Antone's Records
Var innom stadion til Texas Longhorns, kjempestor. Syklene leverte vi tilbake i tre tida. Måtte dette for å rekke resten av dagens planer.

Platesjappa til 
Antone's Records var jo et must. Her var det stort sett bare vinyl, men kjempeutvalg av rariteter. Arve og Jon dro hjem for å vaske, mens Jan og Oddik dro innom enda en CD-sjappe.

Lisa Loeb

Etter litt favorittvin på rommet, Sutter Home 1997 Cabernet sauvignon, 1,5 liter, delte vi oss. Jon og Oddik dro på Cactus Cafe på universitetsområdet for å se John Renbourn kjent fra Fairport Convention og Pierre Bensusan, en franskmann. Begge kjempedyktige gitarister (akustisk), Pierre kanskje den beste Jon har hørt noen gang. Siden Oddik har sett Richard Thompson var ikke han like sikker, men bra var det i alle fall. Vi ble også kjent med en irlender ved navn Tom, og han hadde tatt turen i fra San Antonio for å høre på John og Pierre. Artistene spillte ett sett hver, før de avsluttet sammen. Cactus Cafe er et lite intinmt sted hvor publikum var kommet for å lytte, med andre ord det var stille under konserten. Gutta på scenen holdt på lenge, så vi droppa 6th street hvor vi skulle møte de andre på Joe's. 


Arve og Jan hadde vært på La Zona Rosa og hørt på Lisa Loeb. Hadde vært bra dette også, lenge leve intim konserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar