Spenningen var til å ta og føle på da vi forlot hotellet i 10 tiden for å finne oss frokost, dette var tross alt vår første ordentlige dag i New Orleans. Vi ruslet nedover French Quarter mot Bourbon Street i godt varmt vær, og i Dauphine Street stopper vi og får oss litt frokost på kafeen Quarter Scene. Vi tar noe enkelt, det har vi lært oss.
Jon, Oddik og Arve, Jackson Cafe |
Gatemusikanter Bourbon Street |
Royal Cafe, Bourbon Street |
På kvelden fortsetter festen i Bourbon Street. Vi spiser lokal mat, blant annet 'Seafood pirouger' (godt, men litt tamt) og 'Sampler' (very hot). Men det helt spesielle er at servitøren, mørkhudede Jason fra Illinois, har vært folkedanser i Norge. Jason kan litt norsk og har blant annet vært i Stavanger og Voss. Utenfor syder det fortsatt av liv. Vi vil avslutte kvelden med litt ekte Zydeco musikk, men her blir vi lurt. Fikk vite at bandet skulle spille ett sett til, men dette stemte dessverre ikke. Derfor fikk vi kun 5 minutter med musikk før musikerne pakket sammen for kvelden. Prøvde å få tilbake våre 7 dollar, men det gikk ikke for tre av oss, selv om Jon greide det. Ruslet hjemover til hotellet via Bourbon, som fremdeles var i festrus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar