Mandag 10.4.00 : Austin

Vi slapper av på hotellet, Jon, Arve og Jan
Etter frokost dro vi på biblioteket (Austin Public Library) for å se om vi kunne finne intrernett maskiner der. Hvorfor hadde vi ikke tenkt på det tidligere. Her var det mange maskiner, og så var det til og med gratis. Hva vil biblioteksjefen, min søster si til dette. Synes jeg hører, "men det kunne jeg jo ha fortalt dere".Hadde bestemt at mandag skulle være shopping dag, så etter biblioteket dro vi nord for Austin for å handle, men her fant vi kun butikker som ikke passet våre lommebøker. Var innom flere steder uten hell, kan trygt si vi begynner å bli leie. Nei, da er det bedre med litt lunch. Vi kommer oss inn på kjeden Thank God It's Friday, og snart er vi gode og mette.

Vi har ikke helt gitt opp shoppingen, så vi reiser denne gangen syd for Austin. Her fant vi ihvertfall en 
Wal*Mart, hvor noen av oss fikk handlet litt. Prøvde noen flere steder, men til slutt ga vi opp. Gutta, gutta er ikke de helt store shopping løvene. Tower Records hørte mere interessant ut, så det ble til det. Etter Tower kjøpte vi med oss litt vin og øl. Slappet av litt på La Quinta med litt godt å drikke før vi dro på jazzklubben Elephant Room, som ligger mellom 3. og 4. gate. Her skal det være jam-session denne kvelden, og med den gode erfaringen vi har i fra New York med jam-sessions, gleder vi oss. Det skulle vise seg at vi hadde noe godt i vente.
Jam-session Elephant Room
Var tidlig ute og fikk plass rett ved siden av scenen. Sulten hadde også innhentet oss, men Elephant Room hadde ikke mat å tilby oss. Fikk beskjed om at vi bare kunne hente mat på en Mexikansk restaurant på andre siden av gata og ta med oss maten tilbake. Kunne aldri ha skjedd i Norge. Vi fulgte forslaget. Dette var 'hotte' saker, det sterkeste på turen hittil. Hvordan var det ellers på 'elefantens rom', jo, meget imponerende. Masse god svingende jazz. Utøvere på høyt musikalsk nivå, og de som imponerte aller meste var gitaristene og (nok engang) bassistene. Vi fikk også med oss en blind saksofonist som stor koste seg på scenen. Dro hjem til hotellet ca kl. 00:30. Flott kveld. Så sjekk gjerne ut Elephant Room med 'live jazz' en mandag kveld i Austin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar