Onsdag 5.4.00 : Galveston


Fisker på stranda
Sov lenge, 09:30. Rakk ikke frokosten på hotellet, dro på et av nabostedene, Dennys for å få oss frokost. Satset denne gangen på litt lettere frokost. Ikke dumt.

Etter frokost var vi klare for stranda. Dro først innom kjøpmannen på hjørnet og fikk med oss litt vann og øl i en isoporbag. Arve kjøpte seg håndkle. Vi er klare til å 'coolen' ned på stranda. Jan, Jon og Oddik prøvde vannet i Mexico gulfen, ca. 20 grader. Vi så ingen andre som badet, tydelig at sesongen ikke var startet. Derimot var det mange som fisket ute på noe som lignet en molo. Her fikk de ganske stor fisk, blant annet noe de kalte for 'Sheephead', uten at vi greide å se likheten.

Etter noen timer var vi klare til å hente mere drikke, og da fikk vi greie på at det var strengt forbudt å drikke øl i fra flaske på stranda. Men 'gutta, gutta' hadde løsning for dette, kjøpte glass slik at vi kunne drikke fra disse og gjemme flaskene. Faktor 20 hjalp oss ikke, så vi trakk oss litt solbrente 
tilbake på rommet ved 16 tiden for å slappe av og lese/spille musikk. 


Kveldens måltid på Benno's Cajun (snack bar) var ikke mye å skryte av. Gumboen var heller tam, mens Arves 'fried chicken' var rett og slett enormt stor. Gutten hadde ingen mulighet til å spise opp dette. Oddik bestillte seg et glass hvitvin og stor var forbauselsen da han fikk en halv liter med iskald hvitvin. Ruslet litt rundt på Seawall før vi gikk hjem og tok Tequiza. Alle var trøtte og solbrente etter en dag på stranda og Aloveraen vi hadde kjøpt lindret godt før vi sovnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar