Musikktreff 131020@OddiksPlace

Album cover
Vår mann på Casablanca imponerer storveis når han husker hva vi bestilte forrige gang vi hadde musikktreff i Holmestrand, og som allid får vi utmerket service og god pizza.

Vi åpner første runde på musikkmenyen med Waterboys, Small Faces, Jonas Alaska og Nils Lofgren Band. Waterboys flørter med soul-funk, Small Faces er klassisk engelsk 60-talls rock, Jonas Alaska er vår norske John Lennon og Nils Lofgren er gitaristen som låner ut sine tjenester til både Neil Young og Bruce Springsteen når han ikke representerer seg selv.

Andre runde er med Martin Newell, Joji, Solfrid Molland og Ghostpoet. Newell er singer/songwriter som blir sammenlignet med storheter som Ray Davies (The Kinks) og Syd Barrett (Pink Floyd). Japanske Joji (George Kusunoki Miller) er ny for oss og spiller moderne R/B. Ny er også Solfrid Molland fra Tysvær, som har vokst opp med russisk folkemusikk , sigøynermusikk og vestlig klassisk musikk. Her i duett med en av Grenlands store sønner, Paal Flaata. Jamen har vi nok en nykomling i Ghostpoet (Obaro Ejimiwe) fra Coventry, som jeg mistenker har hørt en god del på Velvet og Lou Reed.

Nest siste runde er med The Pirates, Rymden, Red Moon og 9Bach. Litt av en variert forsamling. The Pirates er pubrock med utrolig driv, og de hadde sin storhetstid på slutten av 70-tallet i London. Rymden er en skandinavisk jazz-trio med norske Bugge Wesseltoft (klaver) og svenskene Dan Berglund (bass) og Magnus Öström (slagverk). Bak artistnavnet Red Moon skjuler det seg ei ung jente fra Nittedal. Denne hemelighetsfulle artisten har laget sitt eget musikalske univers. 9Bach er en alternativ folkegruppe fra Wales, og de synger på sitt walisiske morsmål. Har blitt spilt tidligere i 2014 og 2016 (Arve).

Slutt runden inneholder Duke Ellington, Fleet Foxes, Robby Krieger og Isobel Campbell. Afro Bossa med Duke Ellington egner seg godt til å teste stereoanlegget, og hvordan de i 1963 greide å lage så gode innspillinger er rett og slett en gåte. Fra Seattle kommer Fleet Foxes med sitt fjerde album og det til meget sterke anmeldelser. Gitaristen Robby Krieger fra storheten The Doors er ute med sitt syvende soloalbum. Treffet rundes av med vakker musikk fra Isobel Campbell fra Glasgow, som var med i den første utgaven av Belle & Sebastian.

Enjoy the music     

Spilleliste : Spotify     Tidal     YouTube

Tittel på låt - Artist - Album (år utgitt og spilt av)
 1. (You've Got To) Kiss A Frog Or Two - The Waterboys - Good Luck, Seeker (2020) Oddik 
 2. Afterglow Of Your Love - Small Faces - Ogden's Nut Gone Flake (1968) Jon
 3. Oh My God - Jonas Alaska - Roof Came Down (2020) Bjørn
 4. Across The Tracks - Nils Lofgren Band - Weathered (2020) Arve
 5. Before The Hurrycane - Martin Newell - The Greatest Living Englishman (1993) Oddik 
 6. Tick Tock - Joji - Nectar (2020) Jon
 7. Forvandling - Solfrid Molland - Forvandling (2016) Bjørn
 8. Breaking Cover - Ghostpoet - I Grow Tired But Dare Not Fall Asleep (2020) Arve
 9. Golden Oldies - The Pirates - Happy Birthday Rock'n' Roll (1979) Oddik 
 10. The Life Abd Death Of Hugo Drax - Rymden - Space Sailors (2020) Jon
 11. Dreamer - Red Moon - Phase I:XI (2020) Bjørn
 12. Pa Bryd y Deui Eto ? - 9Bach - Ar y 9 (2020) Arve
 13. Absinthe - Duke Ellington - Afro Bossa (1963) Oddik 
 14. Sunblind - Fleet Foxes - Shore (2020) Jon
 15. Dr Noir - Robby Krieger - The Ritual Begins At Sundown (2020) Bjørn
 16. City Of Angles - Isobel Campbell - There Is No Other... (2020) Arve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar