Steve Earle and the Dukes (and Duchesses) konsert .... eller

F.v. Will Rigby, Allison Moorer, Steve Earle, Chris Masterson, Eleanor Whitmore og Kelly Looney.
Foto av Ted Barron.
Jeg har forgjeves prøvd å komme på konsert denne høsten, men har jeg lykkes, NEI ! Først hadde jeg biletter til Brian Wilson, deretter Jackie Leven, men begge konsertene har blitt avlyst. Moralen er å ikke gi opp, derfor har vi nå skaffet biletter til Steve Earle and the Dukes (and Duchesses) på Rockefeller tirsdag den 18.10.2011. Vi, det er Oddbjørn, Jan og Simen pluss undertegnede. Steve Earle kommer med fullt band til Norge for første gang siden November 2004. Noen av oss var også tilstede den gangen på Rockefeller, forøvrig en meget bra konsert. 

Bandet The Dukes (and Duchesses) består nå av folk som har jobbet lenge med Steve. Will Rigby (trommer) og Kelley Looney (bass) har vært med på flere av Earles album. Fra alternativ 'country' band Son Volt, kommer gitarist Chris Masterson, på fiolin har han med seg Eleanor Whitmore og sist, men ikke minst, kona Allison Moorer på piano og orgel. Et sterkt lag som vi gleder oss til å høre......bare det nå ikke blir avlyst. 

Anbefalte album : Guitar Town (1986), Copperhead Road (1988), El Corazón (1997), Townes (2009) og I'll Never Get Out Of This Life Alive (2011). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar