En liten hyllest til Jerry Lee Lewis

Jerry Lee Lewis : Maleri av Marianne Karlsen


Ble inspirert av maleriet til Marianne om å skrive noen ord om Jerry Lee Lewis alias "The Killer". Maleriet henger hos noen jeg kjenner godt, og jeg må si at jeg er ikke så lite misunnelig. Dette unike maleriet av  "The Killer" skulle jeg gjerne hatt på veggen i min egen stue. Jeg må si som Petter til Marianne sier, 'Marianne er SÅÅÅ flink', enig.


Villmannen fra Louisiana fyller 75 år den 29. september, og er fremdeles aktiv på platefronten. Hans siste album, Mean Old Man, kommer ut i disse dager og har fått meget god omtale. Helt fortjent synes jeg, etter å ha hørt albumet på Spotify. CDen kommer nok snart dumpende ned i postkassa. Gleder meg.

Rykter : At Jerry Lee satte fyr på pianoet den gangen han var ranket lenger ned på plakaten enn Chuck Berry.

Live album : Live At The Star Club, Hamburg (1964), hvor han har med seg gruppa The Nashville Teens. Her er det mye moro for penga.

Singler : Alt fra Sun tiden, hvor han spillte sammen med blant andre Elvis Presley, Johnny Cash og Carl Perkins. 

Album : Gjerne hans to siste Last Man Standing (2006) og årets Mean Old Man, og får du tak i albumet som heter bare Jerry Lee Lewis fra 1979 på CD, så si ifra til meg. Hadde nemlig det albumet på LP.

Ellers : La oss håpe at Jerry Lee ennå har noen år igjen til å gi oss mere ekte rock'n roll. Spill gjerne litt Jerry Lee den 29. september, det har han og du fortjent.


Ha en fin og rocka kveld, Oddik.

1 kommentar:

  1. Hurra for Jerry Lee og for Marianne!! Vi er klare til den 29.

    Hils alle!!

    Marie og Co

    SvarSlett