Torsdag 30.3.00 : New York

Tidlig oppe, ferdig dusjet kl. 07:30. Vi nærmer oss slutten på vårt New York opphold. Dagens planer er å besøke Museum of Television and Radio,Museum of Modern Art (MoMA), spasere over Brooklyn Bridge i solnedgangen og spise en bedre middag i Greenwich Village på en fransk restaurant.

Men hva var det egentlig som skjedde. Jo, etter å ha besøkt Trump byggningen (flott CD sjappe i kjelleren), IBM byggningen, museene, som enten var stengt eller prisen altfor høy og en tur innom Grand Central Station havnet vi nok engang på Pier 17 kl. 13:00. 

Jan, Jon, Oddik og Arve
Vi hadde god erfaring med den irske puben MacMenamin's , så det var vel ikke bare tilfeldigheter som gjorde at vi avla nok et besøk her. Bartenderen kjente oss selvfølgelig igjen og opprettholdt den gode servicen i fra dagen før. Han ga oss stadig vekk en Harp på husets regning, noe vi ikke hadde noe i mot. Tror nesten at vi var igjennom samtlige av juke-boksens CDer i løpet av de 7,5 timene vi tilbrakte på MacMenamin's.  Ble også kjent med et amerikansk par (Nate og Danielle) og deres venn. De fikk overbevist noen av oss (Jon og Oddik) om at sushi-bar var tingen. Møtte amerikanerene på baren kl. 21:00. De bestillte, for ingen av oss andre hadde noen formening om hva dette gikk ut på. Oddik fikk blant annet en 'sterk' opplevelse, da han tok en stor bit av noe som var minst like sterkt som tobasco. Etter at vi hadde spist ønsket amerikanerne å ta oss med på jazz klubb. Jon og Oddik var klare for dette, men heldigvis fikk Jan oss med tilbake på hotellet, vi skulle jo tross alt reise videre til New Orleans neste dag. Takk Jan.


Jon og Oddik, Pier 17

Pier 17 og MacMenamin's er et flott sted som kan anbefales, men hvor ble det av Brooklyn Bridge ? Jo, den forsvant ut av våre hjerner og ut i det blå i løpet av dagen. Og hva med den franske restauranten i Greenwich Village............. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar