Shotgun Whalers Lundetangen Pub, Skien 17.9.2011

Ettermiddagskonsert med Shotgun Whalers på Lundetangen fra kl. 15:00 til 18:00.

Halvard og Simen i fint driv.
For andre gang dette året hadde Shotgun Whalers tatt turen til Skien og Lundetangen. Også denne gangen var det bra med folk på denne populære puben. Mange av de som var tilstede i februar hadde tatt turen denne lørdagen også, og det er jo hyggelig. Til og med en kjendis ble observert på konserten.


En konsentrert BobFørste sett gikk greit for SW. Litt tilpassing av lyden og litt ta og føle på publikum hører med. I andre sett begynte det å dra seg til. Fra andre albumet Sharp Blade fikk vi en herlig versjon av tittellåten. Mye bra fra Sharp Blade albumet, som også ble solgt over disk i puben. Kjenner forresten en som kjøpt 5 eksemplarer.


Innleid bassist for anledningen, Lars Linie.
Tredje sett er i gang. I kjent stil får vi som første låt herlige og morsomme El Paso Rock, som drives framover av Bob og hans trommer. Gutta i Shotgun har nå blitt ordentlig varme i trøya, og publikum er i høyeste grad med på notene. Fats Domino låta I'm Ready, får det hele til å koke og både Halvard og Simen blir lokket ut på de nærmeste bordene. Tøfft !! Siste settet, som varer nesten en time, er Shotgun Whalers på sitt beste. Publikum vil gjerne ha mere, og gutta kommer tilbake og drar på oppfordring Johnny Cashs legendariske Folsom Prison Blues. Herlig. Takk til Shotgun Whalers for en fin lørdags ettermiddag på Lundetangen.Video på YouTube fra februar 2011 kan du se og høre her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar