Gutta-gutta til Norwich 28 – 31 OktoberGuttas årlige høsttur går denne gang til Norwich fra Torp med Ryanair. Før i tida dro vi på fjellet med et alvorlig stort stereoanlegg, god mat og  masse drikke. Musikken var viktig, og vi hadde våre ritualer. Åpningslåten var alltid White Zombie med More Human Than Human, og deretter Beatles låta Every Little Thing med Yes eller var det Poison med Prodigy ? Noen kunne godt finne på å legge seg tidlig, men først måtte Sveve Over Byen (live versjonen) med deLillos spilles. Neil Yong, albumet Weld og Blowin' In The Wind var også obligatorisk og selvfølgelig Robben Ford og Jimmy Witherspoon med låten Doodlin' fra albumet Live At The Notodden Blues Festival.......... Men hva i alle dager har dette med tur til Norwich å gjøre ? Jo litt, for når musikkturene til fjells tok slutt, ble de erstattet med pøbb turer til det engelske øyriket. Vi har vært i Glasgow (opptil flere ganger), Newcastle, Dublin, Cambridge og Liverpool. Årets tur går altså til Norwich, og sannelig min hatt,  arrangeres det en liten Beer Festival mens vi er der borte.

Vi har alltid en musikkonkurranse på en pøbb i løpet av oppholdet. Konkurransen har fått det ambisiøse navnet, DEN STORE ROCKEPRØVEN, iscenesatt av undertegnede. Denne gangen handler det om SANGER eller ALBUM som har følgende i seg : Dager, uker og måneder. Eksempel mandag/monday, uke/week og Januar/January. Hvis det går i orden blir det også premie til alle.

Her er et eksempel fra en tidligere konkurranse :1a : Navn på album


1b : Navn på artist


1c : Artisten startet gruppa The Monarchs 15 år gammel, deretter startet han et langt mere kjent band, hvilket ? Legg gjerne inn svaret via en kommentar............

Vi gleder oss til turen !!!! (Jonnemann litt :-))

4 kommentarer:

 1. I've got Thursday on My Mind....

  SvarSlett
 2. Van Morrison: Astral week er mitt tips!

  SvarSlett
 3. Og svaret på 1c ????? Du kan sikkert det også :-)

  SvarSlett
 4. Og Van Morrison med albumet Astral Week er selvfølgelig riktig :-)

  SvarSlett