Beising av plattingen i ØG3Kjekt med Spotify eller Wimp via min iPhone når plattingen skal beises. Hilde har kjøpt inn beis av typen honninggul som skal inn i treverket, slik at det kan skinne som Paul Simon sier i låten Graceland , ”Like a National guitar”.
Tilbake til det kjekke. Med trådløst nettverk, hodetelefoner og spilleliste fra 60 tallet på Spotify, svinger jeg kosten med langt skaft (det må du ha) i takt med musikken. Dette går jo bra, eller rettere sagt, kjempebra. Inn i øret strømmer ’Sloop John B’ (Beach Boys), ’Summer in the city’ (Lovin’ Spoonful), ‘Wild Thing’ (Troggs), ‘Silence is Golden’ (Tremeloes) osv. Er det noe rart at det er moro å beise platting.......
PS! Resultatet ble også bra i følge Hilde.

2 kommentarer:

 1. Nei, det har vi stor forståelse for! Liker godt at bloggen er utvidet fra kun konsertblogg til beising med langt skaft. Og spillelister er jo gull verdt!

  Marie (og Geir )

  PS: Geir synes det er helt merkelig at du ikke har hatt en blogg tidligere. "Den mannen har jo mye på hjertet", mener Fattighusgubben.

  SvarSlett
 2. Du burde fjerne kodegodkjenningen. Det tar bare tid, og bloggen kommer nok ikke til å bli misbrukt noe særlig. Da kan du bare innføre godkjenning i kommentarfeltet igjen :-)

  Mie

  SvarSlett