Torsdag 6.4.00 : Galveston - Houston - San Antonio

Saturn med Arve og Oddik
Rakk frokosten på hotellet og dro litt etter kl. 09:00. Planen var å reise innom Houston og NASA Space Center på veien til San Antonio.

Turen til Houston gikk greit med Jon bak rattet. Det var heller ikke vanskelig å finne NASA da veien var godt skiltet. Parkeringsplass var heller ikke vanskelig å finne. Området var godt bevoktet, så eneste måten å komme rundt på var med et guidet mini tog. Toget tok oss først med til kontrollsenteret hvor vi bak et stort vindu kunne se de som arbeidet i senteret. Deretter gikk turen til treningssenteret og her ble vi mektig imponert over størrelsen på hangarene. Turen gikk så videre med toget ute på området. Her kommer vi til en kjemperakett ute på plenen, det er Saturn raketten med Apollo kapselen på toppen. Som bildet til venstre viser er raketten enorm, og det er imponerende at det går an å få et slikt monster opp i lufta. Vi avslutter vårt besøk på 'space senteret' i en kjempestor kinosal med IMax film i fra verdensrommet, tatt opp med spesialkameraer fra en av romferjene. Det er kanskje dette som imponerer oss aller mest, krystallklare bilder i fra verdensrommet hvor vi helt tydelig kan se f.eks. Kreta. En tur innom NASA Space Center i Houston kan absolutt anbefales, her er det noe både for liten og stor.


Riverwalk
Så er vi 'on the road again'. Turen til San Antonio i fra Houston er ganske så drøy. Godt med air-condition når det er nesten 30 grader ute. Ca. 18:30 er vi framme i San Antonio. Gikk forholdsvis greit å finne hotellet, La Quinta, som ligger sentralt i San Antonio, kun et steinkast i fra Riverwalk og Fort Alamo


Mye rart på 'rølpebar', Riverwalk
På kvelden rusler vi langs Riverwalk, San Antonios kanskje mest kjente strøk. Her er det meget idyllisk og med spisesteder over alt langs elven. Kan ikke si annet enn at vi er imponerte og Arve påstår at han til og med skal flytte hit. Gjenstår å se. Etter noen øl på det mest rølpete stedet vi noengang har vært på, forflytter vi oss og får et meget godt måltid biff på Zuni Grill. Anbefales.


Etter at vi har spist får vi med oss litt 'live' jazz. Vi får god kontakt med pianisten og tuba spilleren. Dessverre rekker vi ikke så mange låter før de slutter for kvelden. Vi avslutter på bar og er hjemme på La Quinta i to tida. Long live the Riverwalk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar