Søndag 9.4.00 : Austin

Enchanted Rock
Spiste frokost på hotellet og fant ut at vi skulle ta bilen og dra til Fredericksburg for å utforske 'The Texas Hill Country' enda mer. I denne byen stammer nesten alle fra tyskere, noe navnet Fredricsburg også indikerer.

På veien dro vi innom Lyndon B. Johnsons National Historical Park, et kjempestort område. For å komme inn måtte man ta sightseeing buss, men vi droppet dette. I Fredericksburg fant vi et skilt til Enchanted Rock State Park, det hørtes spennende ut, så gutta, gutta dro dit. Enchanted Rock er et kjempestort fjell av granitt, veldig flatt og med rare formasjoner. Fjellet er kjent fra indiansk legende, ble sagt at man ofret mennesker her. Prestasjon, vi kom til toppen alle mann.



Vakker Kaktus ved
Enchanted Rock 
Dro tilbake til Fredericksburg for å spise. Spiste hamburger ute til live cowboy musikk, minte litt om Guy Clarke. Rusla litt i byen, her var det tyske navn på mye og et sted var det ompa-ompa musikk. 

På vår vei hjem var vi innom Wall Mart kjøpesenter. USAs svar på OBS. Noen av oss fikk handlet litt her. Tok annen vei fra 
Johnson City. Kjørte nordover til vi krysset Colorado River ved Marble Fall, og vi var ikke på hotellet før kl. var passert seks. 



Arve ble på hotellet da vi gikk for å spise, han var litt uggen i magen. Vi spiste god mat på hjørnet av 6th street, Dan McKlusky's. Her fikk vi også smakt på rødvin fra Texas, utmerket. Rusla litt i 6th for å sjekke ut musikken, det var lite folk, selv om flere steder hadde live musikk Vi valgte å dra tilbake til hotellet, lørdagen hadde tatt på og søndag i Austin er ikke det helt store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar