Fredag 7.4.00 : San Antonio

Fort Alamo

Ingen var i toppform, kvelden før hadde tatt på. Arve rakk frokosten på hotellet (flink gutt), mens vi andre måtte dra på Dennys for å få oss frokost. Amatører, i følge Jon.Kaktus i hagen,
Fort Alamo
Etter frokost var vi klare for Fort Alamo hvor David Crockett døde i et slag mot Mexicanere i 1836. Fint at de har greid å bevare dette. I tilknytning til fortet var det en hage hvor vi fikk se kaktusplanter på nært hold. Noen av dem hadde flotte blomster. Kommer du til San Antonio er et besøk på Alamo et 'must'.
Vi var blitt så pass fascinert av San Antonios Riverwalk at vi valgte å spise lunch på en av restaurantene nede ved elvebredden. Det ble kyllingsuppe og mexicansk øl. Det gjorde godt for våre litt slitne kropper. Stedet het forresten, Casa Rio, og var helt ok.Davy Crockett

Etter lunch fant vi fram til et Mexicansk marked, men her var det stort sett bare juggel. Deretter var vi en tur innom The Rivercenter Mall. Her var det air condition, med andre ord, deilig og svalt. Noen av oss fant litt å kjøpe med hjem.

Slappet av på hotellet på ettermiddagen. Leste i Frommers bok om 
San Antonio og Austin at Pardos på St Mary Street 700 skulle være et bra sted å spise. Biffen var mør og god, men tilbehøret kunne vært bedre, manglet det lille ekstra. 


Ruslet ned til Riverwalken og droppet innom rølpestedet Fat Tuesday. Her var det 'live music', ikke all verden, men folk danset og hadde det gøy. Vi var litt slitne etter forrige kveld, Jon (hmmm) og Arve ruslet først opp til hotellet. Jan og Oddik tok en øl til før de fulgte Jon og Arves eksempel. Men i morgen er vel alt bedre for da er det Austin Y2K. Gleder oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar