Fredag 14.4.00 : Austin - Houston

Alt er stort i Texas
Two-fork cheesecake
Oppbrudets time har kommet. Vi har pakket og spist vår siste frokost i Austin. Tok en taxi ut til Greyhound teminalen som lå et stykke utenfor sentrum, nærmere bestemt nord i Austin. Vi er ute i god tid, skal møte opp en time før bussen skal gå. Kostet $20 til Housten, men bussen som tok 2,5t var ikke en skikkelig Greyhound buss, vi var litt skuffet på grunn av dette. Bussen var en helt vanlig en som hompet avgårde og med dårlig plass til beina.

Var framme i Houston ca. kl.14:30. Drosjesjåførene sloss om å få kjøre oss. Som vanlig hadde vi bestillt en La Quinta, denne gangen i området 
Sam Houston i nærheten av flyplassen. Taxi sjåføren hadde problemer med å finne fram, men etter en telefon 300 meter i fra hotellet gikk det greit. Turen kostet $35.



Vi fikk en kjempevelkomst på hotellet av selveste hotellsjefen . Gutta, gutta var skrubbsultne, så vi lurte på om han visste om et bra spisested. Ikke nok med at han anbefalte oss spisestedet Saltgrass Steak House, neida, i tillegg tilbød han oss skyss fram og tilbake. Kunne bare ringe når vi ønsket å avslutte måltidet. Makan til service.



Jon, Arve og Oddik,
mette
Saltgrass logo
Ble kjørt ganske raskt til Saltgrass Steak House som hotellsjefen hadde anbefalt. Jon, Jan og Oddik startet med en frozen Margerita, og den var kjempestor. Arve holdt seg til sin kjære øl. Alle tok deretter en blandet forrett med sjømat, meget god. Vi skjønte at vi var på en restaurant godt over gjennomsnittet. Avsluttet med Angus beef filet og mashed potatoes. Bad om ekstra hvitøk og fikk det i mengder. Drakk en pinot noir til. Alt var topp, også kelneren Steven ('everything is big in Texas'). Men vi ble utrolig mette! Kjøttet var det beste på turen. Jan og Arve syntes ikke dette var nok (går det ann) så de tok dessert. Jan ostekake ('two fork cheescake') dobbel størrelse, han klarte ikke å spise opp. Arve is med kake under. Jon og Oddik greide seg med kaffe.
Vi ble hentet av hotellet og var tilbake litt over kl. 19:00. Tilbrakte resten av kvelden på hotellet for å prøve å komme oss etter etegildet på Saltgrass. Og i morgen venter oss flytur hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar