Søndag 26.3.00 : New York

Vi hadde fått nye rom på lørdag, to doble hvor vi delte dusj ute i en felles gang. Utrolig små senger, men må man tilpasse seg så må man. Sto opp klokka 06:30, og spiste frokost på stamstedet University Cafe rett ved Washington Square Park. Artig å sitte her og se på alle menneskene som farer forbi. 

Kenny Kramer
Dette var dagen hvor vi skulle være med på Kenny Kramer Reality Tour. Arve hadde bestilt billetter via internett. Turen skulle starte kl. 12:00, så vi hadde god tid på forhånd. Kikket i diverse 'duppe-ditt' (les mobiltelefoner, kameraer osv.) forretninger på veien. Jan kjøpte seg APS kamera, og med dette kunne han til og med ta bilde av seg selv ved å vippe ut et lite speil. Jon hadde vært på jakt etter et digital videokamera som kunne ta både levende film og stillbilder. Fant det i en av butikkene, og etter en del betenkningstid gikk han for dette kameraet, og dermed hadde vi også fått med oss en kameramann på turen. Vi har siden sett at dette kameraet formidler sylskarpe videobilder.

Gutta gutta med Kenny Kramer
Over til Kenny Kramer. Turen er et 'must' for alle Seinfeld fans, men er også morsom for andre. Kramer holdt et foredrag på 1 - 1,5 timer i en liten sal, og krydret det hele med video snutter. Deretter var det busstur hvor Kramer fortalte om episoder fra Seinfeld. Vi stoppet blant annet ved Tom's Restaurant, stamkafeen til Jerry (Seinfeld). Her ble det tatt bilde av alle deltagerne, et bilde som er lagt ut på nettet på Kenny Kramer's nettside. Etter bussturen var det lagt opp til vegetar pizza, men 'gutta, gutta' valgte istedet italiensk restaurant, hvor vi spiste kokt pepperbiff og drakk en aldeles deilig rødvin.

Etter et par timer på hotellet med litt avslapping hadde vi tenkt oss en tur på Broadway 'street', men droppet dette og rusla litt i nabolaget istedet. Her fant vi internett kafe og fikk sendt våre første 'mailer' hjem. Ramlet også innom flere brukt-sjapper med CD'er, så nå begynner vi å samle musikk. Yippi. Avslutter kvelden på meksikansk bar, frozen margerita og corona. Hjemme i seng ca. kl. 12:00.Bildegalleri :

Oddik, Jon og Arve på frokost stamstedet
University Cafe.

Foto Jan Møyland ©
Jon og Oddik med nye NYC caps
Foto Jan Møyland ©
Utbrent Yellow Cab
Foto Jan Møyland ©
En stolt Jon med Kenny Kramer i bakgrunn
Foto Jan Møyland ©
Jon, Oddik og Arve Times Square
Foto Jan Møyland ©
Jan, Arve og Jon foran Carnegie Hall
Foto Oddik ©

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar