Mandag 27.3.00 : New York

Tidlig oppe i dag også, 07:00, Jon sågar oppe kl. 06:00, hvordan skal dette ende. Også i dag ble det frokost på stamstedet University Cafe. Deretter dro vi til Virgin, slik at Oddik fikk byttet Spector boksen, han hadde nemlig fått to stk. av CD nr. 1. Gikk greit å bytte.Jan, Oddik og Jon, Guggenheim 
Hadde bestemt oss for busstur til Harlem. Dro opp til Central Park og tok buss derifra. Vi trodde Harlem skulle vært noe mere skummelt, men på dagtid virket det ganske så fredlig her. Kjørte blant annet forbi Apollo teateret. På vei tilbake til Central Park hoppet vi av på Guggenheim museet. Svært så spesielt, men interessant. For slitne og tørste kropper var det deilig å dumpe innom Hard Rock Cafe, hvor vi fikk i oss en kraftig middag og godt øl i glass, som vi fikk med oss hjem. Livet er i grunnen ganske OK. 

En blid konsertmester
På kvelden var vi klare for litt Soul og Rythm and Blues i Bleeker Street, Greenwich Village. Her var det jam-session, og husorkesteret var bare helt utrolig bra. I lokalet var det 80 % svarte, ganske så spennende for bleike nordmenn. Kostet ikke noe å komme inn, men du måtte kjøpe minst et par drinker i løpet av kvelden, men dette var kanskje ikke det største problemet for oss. Tilbake til musikken, her spratt den ene svarte dama etter den andre opp, og alle sang minst like bra som Whitney Houston. I løpet av kvelden fikk Jon lyst til å konvertere til neger, og det var vel flere av oss som kunne tenkt oss det der og da. Dette var musikk på sjeldent høyt nivå, og da vi ruslet hjemover ca. kl. 02:00 gjorde det ikke noe at regnet høljet ned. Vi var lykkelige.


Bildegalleri :Apollo, Harlem

Guggenheim

Jon og Arve, Hard Rock Cafe

Oddik med Madison Square Garden
i bakgrunnen

Jon, gullfontenen i Guggenheim

Jon, Arve og Jan,
klubb Greenwich Village 


Stemningsbilde klubb i Bleeker Street

Konsertmesteren synger, Bleeker Street


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar