Fredag 31.3.00 : New York - New Orleans

Jan koser seg på Newark.
Ikke alle var i like god form (hmmm) da vi våknet tidlig fredag morgen, men vi kom oss opp til stamstedet University Cafe for en siste frokost i New York. Deretter var det å gjøre opp  hotellet, Washington Square, og bestille taxi ut til flyplassen Newark International Airport. All den tid vi hadde mye bagasje med oss, dukket det opp en 'limosin' som brakte oss ut til Newark. 

En overraskelse ventet oss på flyplassen, da det viste seg at flyet (Delta Airline) til New Orleans var innstilt. Opprinnelig fly skulle ha lettet kl. 12:30. Vi ble booket om til Continental og flyet skulle ikke ta av før kl. 17:25. Men det var en fordel, og det var at dette var et direkte fly til New Orleans. Deltaen skulle vært en tur nedom Atlanta. Det ble en laaaaang dag på flyplassen. Det skjedde ikke veldig mye og noen av oss greide til og med å få seg litt søvn. Ser forresten ut som Jan koser seg og ser fram til nye spennende opplevelser der han slapper av på flyplassen.

 Hotellets hage 
Flyturen gikk greit og vi landet i flott varmt vær i New Orleans kl. 20:00, kortbukser hadde nok vært tingen. Vi hadde dårlig tid, for målet med kvelden var konsert med Delbert McClinton på House Of Blues. Tok taxi til hotellet Landmark French Quarter som lå helt i utkanten av French Quarter. Vi hadde bestilt hotellet på forhånd, så innsjekkingen gikk greit. Skiftet i full fart og så var vi ute i den lumre Lousianna natten.Vi finner House Of Blues på 225 Decatur Street og er innenfor portene eksakt kl. 22:00 i  det Delbert går på scenen. Litt av et sted ! Skikkelig rock'a, og høy stemning. Delbert leverer varene, ordentlig trøkk med blåsere og det er heller ikke spart på volumet. For 'gutta, gutta' er det også artig å se på alle menneskene som har funnet veien til konserten, og enda artigere kunne det ha blitt, for vi rakk ikke oppvarmingsbandet som var ingen ringere enn John Mayall. Synd, men ikke noe å gjøre med. Etter konserten dro vi rett hjem til hotellet, mer enn dødstrøtte etter en særdeles lang dag.  

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar