Fredag 24.3.00 : Vestfold - New York

Endelig var vår store dag kommet, det er nesten så en må klype seg selv i armen. Sabla kjekt å reise i fra Torp. Vi var ute i god tid, så vi rakk både "lagbilde", kaffe og ta farvel med våre kjære, før vi forsvant inn i "taxfrien". Her rakk vi en øl, så nå følte vi at turen var igangPresis kl. 11:15 lettet KLM maskinen og førte oss trygt til Amsterdam og Schipol. Smakte godt med en Heineken før vi gikk ombord i Jumbo Jeten som skulle bringe oss til New York og JFK flyplassen. "Gutta, gutta" er på tur.
Lobby, Washington Square


En så lang flyreise pleier ikke å være noen spøk, men med hjelp av god musikk i øret, mat og litt godt å drikke på, gikk turen over "dammen" som en lek. Fikk ikke inntrykk av hvor stor JFK egentlig var, for det vi var mest interessert i var å
 finne en taxi som kunne føre oss trygt fram til hotellet vårt, Washington Square, i Greenwich Village. Taxikøen var ikke altfor stor, så etter en liten vente stund, var vi klar for 'A Yellow Cab'. Siden dette var en fredags ettermiddag var trafikken stor, så vi fikk god tid til å 'suge inn' de første inntrykkene av New York. Presis kl. 17:30 lokal tid var vi framme på hotellet som var bestillt for en uke, via internett. Litt problemer utifra den opprinnelige bestillingen, slik at vi fikk to dobbelt rom istedet for et rom med 'two double beds'. Helt greit, Arve og Jan 323 og Jon og Oddik 505. Vi er optimister, så detta skal bli gøy.

Reisa har tatt på, så etter en pizza med masse hvitløk, pluss noen øl og to gin tonic i nabolaget, er vi klare for senga kl. 21:00 lokal tid, eller kl. 03:00 lørdag hjemme i Norge. God natt. 

Bildegalleri :Gutta gutta er klare for USA.Farvel på Torp.

Arve og Jan, over Atlanteren.


 Jon og Oddik er fornøyde.


JFK, New York. Jippiii!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar